سقف 

اندازه وزن خروج ظروف و زیورآلات نقره از کشور انتخاب شد 

مجلس نمایندگان مجلس سقف مقدار وزن خروج ظروف و زیورآلات نقره از کشور برای هر نفر و به مراد حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی را تعیین و ثبت کردند . 

دستبند نقره

به گزارش قدس آنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلوس کرد علنی صبح امروز (چهارشنبه) پارلمان طرح حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی را مسئله مشاجره و محاسبه قرار داده و مواد ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ این طرح را به ثبت رساندند . 


به 

موجب مصوبه مجلس، دولت و دستگاه‌های اجرایی ذیربط مکلف شدند به منظور تشویق و حمایت از پرورش و رواج محصولات صنایع دستی و هنرهای سنتی ساکن و اصیل اقدامات ذیل را انجام دهند: 

الف- به خواسته تشویق و حمایت از رویش و اشاعه محصول ها صنایع دستی و هنرهای سنتی مستقر و اصیل نسبت به اعمال محدودیت‌های اضطراری برای واردات تولید ها صنعت های دستی از گزاره وضع تعرفه مناسب مبادرت نماید . 


ب- سقف خروج ظروف ساخته شده از نقره بدون نگین به اندازه ۵ کیلو و زیورآلات نقره و سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی تا ۳ کیلوگرم برای هر نفر برای حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی بیرون از مرز و بوم با ارائه ضمانت نامه‌های بانکی و وثایق دارای اعتبار افزایش می یابد . اداره به جا مانده فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خزانه مرکزی و گمرک جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی ایران بر اجرای این ماده بررسی می کنند . اقلام تاریخی و ارثیه فرهنگی تابع قانون ها و قانون ها خاص خویش هست . 


پ- از صادرکنندگان صنعت های دستی در مقابل اثرها منفی ناشی از نوسانات قیمت ارز حمایت نماید . 


ث- گمرک جمهوری اسلامی کشور‌ایران با لحاظ سازمان میراث فرهنگی، صنعت های دستی و توریسم نسبت به ایجاد و احصای شناسنامه (کد) تعرفه‌های فرعی برای تمامی تولید ها صنایع دستی کشور مبادرت نماید . 


همچنین در ماده ۱۲ این طرح مقرر شد که دولت می تواند به منظور امداد به ارتقای تحصیلی هنرمندان و استادکاران صنایع دستی، امداد هزینه تحصیلی گزینش و پرداخت نماید . 


طبق مصوبه مجلس در ماده ۱۳ طرح مذکور، کلیه تولیدات صنعت های دستی داخلی از پرداخت مالیات بر بها افزوده معاف شدند . 


به موجب مصوبه مجلس در ماده ۱۴ این طرح، آیین‌نامه اجرایی این قانون ظرف برهه زمانی ۶ ماه پس از بیان آن توسط سازمان به جا مانده فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت صنعت، معدن و تجارت تنظیم می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد . 


طبق ماده ۸ این طرح که پیش از این برای محاسبه اکثر به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع گردیده بود، به خواسته حمایت، بسط و ترویج صنایع دستی و تشویق و بزرگداشت هنرمندان، پیشکسوتان و فعالان بخش صنایع دستی و فرش دستباف، صندوق گسترش صنعت های دستی جمهوری اسلامی ایران ذیل حیث سازمان ارثیه فرهنگی، صنعت های دستی و گردشگری ظرف دوران یک‌سال پس از تصویب این قانون تشکیل می‌شود و فعالیت می‌کند . 


بر مبنا این مصوبه، منابع صندوق از محل ۳۰ درصد درآمدهای سازمان به جا مانده فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از اجاره اماکن و فروش بلیط و قسمتی از منابع صندوق کارآفرینی آرزو و مهر امام‌رضا (ع) و کمک‌های بخش‌های مدنی و غیردولتی و درآمدهای حاصل از فعالیت‌های صندوق پس از درج در بودجه سنواتی و گردش بانک تأمین می‌گردد . 


همچنین مقرر شد اساسنامه این صندوق به پیشنهاد مشترک اداره به جا مانده فرهنگی، صنعت های دستی و توریسم و وزارت صنعت، معدن و تجارت تنظیم و به تصویب هیأت وزیران برسد . 


مشخصات

آخرین جستجو ها